BRUGDEKKEN

Van Campen Projectmanagement is expert en specialist in het ontwerpen en produceren van aluminium loop- en fietsdekken. Met betrekking tot brugdekken beperken wij ons tot aluminium fietsbruggen en voetgangersbruggen die vrijwel in elke lengte en breedte geleverd kunnen worden. De samenstelling van een brugdek en leuningconstructie bestaat uit geëxtrudeerde aluminium profielen die op een ingenieuze wijze aan elkaar verbonden kunnen worden.

Indien nodig worden de geprefabriceerde elementen vooraf voorzien van een slijtlaag in de kleuren zwart/rood of andere kleuren. Meestal geschiedt dit met een tweelaags granito welke met epoxy verlijmd wordt op het dek van de aluminium bruggen. Een alternatieve optie kan zijn om de brugdekdelen te voorzien van een antislip laag welke integraal in het oppervlakte van het profiel is geëxtrudeerd of gefreesd.

Het toegepaste duurzame aluminium behoeft niet noodzakelijk te worden voorzien van een oppervlakte bewerking. Dit is afhankelijk van de gekozen legering. In de offshore industrie worden bijvoorbeeld onbehandelde (brute) aluminium bruggen constructies toegepast die bestand zijn tegen de extreme omstandigheden, waaronder zeewater.

De modulaire aluminium bruggen hebben een groot voordeel ten opzichte van houten, kunststof, composiet of stalen bruggen. Immers door de vormgevingsvrijheid van de profielen is het gekozen ontwerp van een architect altijd goed in te vullen. Bruggen van aluminium zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Tevens is de levensduur van het materiaal vrijwel onbeperkt.

De duurzame lichtgewicht aluminium bruggen worden turn key aangeboden, hetgeen impliceert dat de aansluiting op (eventuele ) landhoofden in de constructie verwerkt wordt. Het grote voordeel van een geprefabriceerd brugdek of platform is dat het in beheerste omstandigheden in onze fabriek plaatsvindt. Hierdoor is het plaatsen van dergelijke lichte aluminium bruggen een kortdurende actie waardoor het verkeer op locatie niet lang gehinderd wordt. Eventuele verkeersmaatregelen worden tot een minimum beperkt, hetgeen de kosten reduceerd.

Uiteraard voldoen alle producten aan de gestelde eisen, zoals is vastgelegd in het bouwbesluit.

Geluidsschermen

BUIGTECHNIEKEN

ONTWERPEN

PARTNERS

Panacor
Noise Block Projects
WAG sa.
TIS Europe
Heeft u vragen?
Neem hier contact met ons op.

2 + 9 =